Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Bestellingen :
Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Indien u de orderbevestiging niet binnen 12 uur na bevestiging van uw bestelling ontvangen heeft, verzoeken wij u daarom per e-mail contact op te nemen. Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. U bent verplicht bestelde artikelen af te nemen en te betalen.
Foto`s worden zo goed mogelijk gemaakt, deze kunnen soms door de lichtval iets afwijken in kleur.
Artikel 2. Verzendkosten:
Vooruit betaling : De verzendkosten zijn € 5,95 en bij besteding boven €100 exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten*.
Artikel 2.1
Voor bestellingen *buiten Nederland gelden andere tarieven (U kunt deze bij ons opvragen)
Artikel 2.2
Brievenbuspakje
Past je bestelling in een brievenbusdoos dan zal deze per brievenbusdoos post worden verzonden voorzien van track & trace code. Het brievenbuspakje wordt binnen een werkdag in Nederland bezorgd tussen 9.00-18.00 uur. Het pakje past door de brievenbus , je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Indien de brievenbus vol is, zal PostNL bij je aanbellen . Ben je niet thuis dan ontvang je een kennisgeving. Het pakketje wordt binnen 3 werkdagen door de pakketkoerier weer aangeboden.
Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, mail dan direct naar info@jozemiek.nl dan zullen wij er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Jozemiek.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost. Bestellingen kunnen op verzoek aangetekend worden verzonden via brief- of pakketpost.

Artikel 3. Het annuleren van uw geplaatste bestelling.
Vanaf de datum waarop u uw order heeft geplaatst, kunt u uw order binnen 48 uur annuleren.
Bij betaling vooraf dient u het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen over te maken na overschrijding van deze termijn annuleren we uw order.

Artikel 4. Levering:
Levering van artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt. Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Echter zijn wij niet tot verplicht. 
Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk binnen 10 werk dagen nadat de bestelling is geplaatst, bericht. De uiterste verzendtermijn is 10 werk dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan ons worden toegerekend.
Adressering gaat op basis van de door klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de door u ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door u niet juist zijn ingegeven zijn wij niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.Verzending gaat via POST NL. Bij versturen via pakketpost ontvangt u een track&trace nummer.
Artikel 4.1
Wenzzgoodies behoudt zich het recht om ten alle tijde haar algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen
Wenzzgoodies verplicht zich hierbij tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.
Artikel 6.1
Retour zenden en of ruilen is alleen mogelijk als uw product bij aflevering materiaalfouten vertoont, u dient dit dan binnen 48 uur na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Retouren die niet binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling door u, aan ons kenbaar zijn gemaakt worden niet meer gehonoreerd.( Dit om eventueel misbruik te voorkomen) Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden. 
 Controleer uw bestelling dus goed bij binnenkomst.
De klant is verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. De Klant dient hierbij rekening te houden met geringe maat en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde producten.
Artikel 6.2
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden,hebben wij de keuze de betreffende producten tegen retourenring daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking. Artikelen aangekocht tijdens uitverkoop met kortingen hoger dan 25% kunnen niet worden geretourneerd. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.
6.3
Indien u goederen wilt retourneren, dient dit per e-mail kenbaar te worden gemaakt en volgens onze retour procedure die u per mail ontvangt . De kosten van de retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen. 
De Kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de Klant. De artikelen dienen in een veilige verpakking teruggestuurd te worden via PostNL, B-post , DHL of andere vooraanstaande post- pakketbezorger.
Artikel 6.4
Uitsluiting herroepingsrecht:
1 Volgens specificaties van de klant vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de klant, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
2 Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
3 Artikelen aangekocht tijdens uitverkoop met kortingen hoger dan 25% kunnen niet worden geretourneerd.
4 Ruilen en/of retourneren van sample artikelen is niet mogelijk.
Artikel 7 Garantie en aansprakelijkheid.
Wenzzgoodies geeft garantie op de aangekochte artikelen. Wij staan er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid,waterschade,bevriezing en verontreiniging. Wenzzgoodies staat er niet voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

Artikel 7.1
Houd u er rekening mee dat er geen garantie geld op het volgende;
Natuurlijke slijtage, edelstenen kunnen door het dragen verkleuren. Met name zon is van grote invloed.
Vlekken ontstaan door parfum
Metaal dat verkleurd is door contact met water, parfum, haarlak,bodylotion of reinigingsmiddelen.
Metaal dat verkleurd door uw PH waarde
Edelstenen die gebroken zijn doordat ze zijn gevallen
Breken van elastiek
Afgebroken kronen van ringen door onzorgvuldig gebruik
Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan dan kunt u schriftelijk of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen iedere klacht afzonderlijk beoordelen.
Onze sieraden zijn van goede kwaliteit maar om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij hier een aantal tips zodat je lang van onze sieraden kunt genieten.
Voorkom contact met: Crème, parfum, water en vocht. Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken.
Door de PH-waarde van je huid kan je sieraad verkleuren.
Dof geworden of verkleurde kralen kun je vaak oppoetsen met een schone zilverpoetsdoek.Draag geen sieraden bij huishoudelijk of ruw werk en bij het sporten. Sieraden kunnen beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en door te hard stoten. Daarnaast bestaat de kans de sieraden te verliezen. Het is het beste om sieraden niet los in een lade of doosje te leggen. Sieraden kunnen elkaar beschadigen; berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen.Maak je armband of ketting altijd dicht bij het opbergen zodat ze niet in de knoop raken. Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht/zonnebank. Kleurstenen kunnen daardoor verkleuren. Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die , als ze in aanraking komen met de metaallegeringen, vlekken kunnen veroorzaken op huid en kleding. Ook kan het de metaallegering verkleuren. Het is het beste om sieraden, pas op het allerlaatst om te doen. Doe je sieraden altijd af als je gaat slapen.
De meeste zilverkleurige en goudkleurige armbanden, kettinkjes en enkelbandjes zijn bij ons 'plated'. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van onedel metaal met een dun laagje zilver/goud eroverheen. De term plated komt van de techniek die voor deze sieraden wordt gebruikt namelijk: electroplating. Door middel van stroom blijft het laagje hechten aan het onedele metaal.Het laagje zilver of goud bij plated sieraden kan er afhankelijk van de zuurgraad van je huid ook weer afslijten. Als je deze sieraden onder de douche draagt versnelt dit het proces. Deze sieraden blijven, in tegenstelling tot 925 sterling silver sieraden, niet je hele leven mooi. Toch kunnen ze zeker lange tijd mee als er zorgvuldig mee om wordt gegaan.
Gouden sieraden onderhouden.
Ondanks dat goud is een edelmetaal is, is het wel gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals parfum, de zuurgraad van je huid of zeepresten. Deze invloeden kunnen het goud uiteindelijk dof maken. Hierbij wat tips om te zorgen dat je (gouden) sieraden mooi blijven; Sieraden zijn gevoelig voor parfum, haarlak en cosmetica. Doe je sieraden dus pas om als je je parfum en haarlak al opgespoten hebt. Door de zuurgraad van de huid kan je sieraad eerder dof worden (of verkleuren als het geen edelmetaal is). Doe je sieraden dus `s nachts af om ze niet onnodig lang bloot te stellen hieraan. Bewaar je sieraden op een droge, donkere plek. Douche of zwem niet met je sieraden om. Doe je sieraden af bij zwaar werk.
100% zijden armbanden
Zijde is een natuurlijke stof die wordt afgescheiden door bepaalde insecten, zoals de zijderups, en stolt bij contact met de lucht. Het is een fijn maar toch sterk product, waar schitterende kleding mee gemaakt kan worden. Zijden armbandjes worden dan ook geassocieerd met luxe. Maar hoe kan je het beste zijden armbandjes wassen?
Hier een aantal wastips! De armbandjes zijn hand geverfd.
Zijde armbandjes wassen:
1.Wanneer je zijden armbandjes met een handwas reinigt, neem dan een fijnwasmiddel. Was het zijde kort, en laat het niet weken.
2.Een fijne eigenschap van zijde stof is dat het kreukherstellend is. Hiervoor moet je het echter wel voorzichtig behandelen door de stof niet te wringen of te centrifugeren bijvoorbeeld. Ook kan je zijde beter te drogen leggen in plaats van op te hangen.
3.Strijken van de armbandjes is niet aan te raden, indien je op eigen risico toch wilt strijken stel de temperatuur van het strijkijzer dan niet te hoog in. Gebruik een doekje tussen het armbandje en het strijkijzer om je zijden armbandje nog langer mooi te houden.
Swarovski - kristal stenen
Sieraden met Swarovski/kristal steentjes zijn vaak wat kwetsbaarder, doordat de steentjes meestal alleen geplakt zijn. Op verlies van Swarovski/kristal steentjes wordt geen garantie gegeven. Ondanks het zorgvuldig en goed vervaardigen van deze sieraden kan het voorkomen dat na verloop van tijd door normaal gebruik of door hardhandig gebruik de steentjes los laten.
Onze sieraden zijn niet van 100% zilver of goud.Artikel 7.2
Wenzzgoodies is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de Klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van ons.
Wenzzgoodies is nimmer aansprakelijk voor gevolg of bedrijfsschade, indirecte schade en winst of omzetderving.
Indien wij om welke reden dan ook, verplicht zijn enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.  
Artikel 11. Algemeen:
Alle goederen blijven eigendom van Wenzzgoodies tot volledige betaling heeft plaats gevonden.

Klachten kunt u per mail bij ons melden.
Gaarne een kopie van uw aankoopfactuur mee sturen zodat wij uw klacht zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.
Niets van deze site mag door derden zonder toestemming vooraf van Jozemiek gebruikt worden.
Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik is geheel op eigen risico.